Rick Sandee riool verstopt riolering rioolproblemen
Ontluchting en beluchting

Borrelt er water in de badkamer of toilet?

 Dit houdt waarschijnlijk in dat uw riool verzakt is, en uw riolering niet goed kan ontluchten. Er staat dan ongeveer 60% afvalwater in uw riool.

Wordt het water hard uit uw doucheputje of toilet sifon gezogen? Klinkt als een gemak maar het verbergt een groot probleem; uw riool staat vol met water. Door het gewicht kan uw riool breken, de beugels komen los, lekkages en verstoppingen ontstaan. Wanneer dit gebeurd kunnen de kosten flink oplopen.

Gelukkig is dit te voorkomen door tijdig in te grijpen. Bij het bijtijds ontdekken van een licht verzakt riool hoeven we maar een klein deel te vervangen, in plaats van het hele rioolsysteem. Het vervangen van beugels of het beter laten weglopen van rioolwater naar het hoofdriool kunnen een oplossing zijn! Bij onze visuele riool inspectie kunnen wij de situatie bekijken en u een oplossing bieden.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gratis rioolinspectie

Werk met Garantie

U kunt rekenen op vakmanschap vanaf het moment dat onze monteur bij u komt inspecteren tot na de opleverdatum. Want u heeft garantie op het door ons gedane werk!

Acute rioolproblemen? Bel of mail direct!