Rick Sandee rioolproblemen riool inspectie
Gratis inspectie

Dat voorkomt veel problemen,

Problemen met uw riolering?

Heeft u last van rioolstank, verstoppingen of lekkages? Of is uw rioolsysteem misschien aan vervanging toe?

Bij onze gratis visuele inspectie controleren wij uw riool op mankementen en lekkages. Dit doen wij door via de kruipruimte het rioleringsysteem te beoordelen en te testen. Door onze jarenlange ervaring zien we snel waar het rioolprobleem ligt. 

Na de inspectie geven we direct advies: wordt het renoveren, vervangen of repareren… Daar doen we een vrijblijvende offerte bij. 
We hebben een klein team, een centrale ligging in de regio Zuid-Holland (Rotterdam) en een schat aan ervaring. Daardoor is onze offerte concurrerend en onze service snel.

Waarom wachten? Een visuele inspectie kost u niets!

Camera inspectie

Helaas is het niet altijd mogelijk om uw riolering te controleren vanuit de kruipruimte. In dat geval adviseren wij een camera-inspectie.
Met een speciale rioolcamera controleren wij het complete rioolsysteem op lekkages, breuken en mankementen. Aan deze camera-inspectie zijn helaas wat kosten verbonden, omdat dit gespecialiseerd werk is, met specifieke rioolapparatuur.

Maar… als u aan de hand van een camera-inspectie een opdracht plaatst, brengen wij de kosten in mindering!

Gratis rioolinspectie

Werk met Garantie

U kunt rekenen op vakmanschap vanaf het moment dat onze monteur bij u komt inspecteren tot na de opleverdatum. Want u heeft garantie op het door ons gedane werk!

Acute rioolproblemen? Bel of mail direct!